De frivillige

Har du lyst til at være med?

Udsendelserne på TV Limfjord produceres af aktive frivillige, som synes det er sjovt, spændende og interessant at arbejde med TV-mediet og dets mange muligheder.

Fælles for dem alle er, at de synes, det er værd at bruge fritid på at vise vores egns mange initiativer, personligheder og gode idéer - også dem, som normalt ikke finder plads i den daglige nyhedsstrøm, hvor det, der skete i dag - ofte er glemt i morgen.

Vi vil give os tid til det nære - snakken over ligusterhækken og hypningen af kartoflen - for det er også der, vi definerer os som folk og egn.

Har du lige idéen eller bare lysten til at lege med?

Som frivillig forpligter du dig ikke til mere end du selv vil ! 

- men vi forventer at du selv tager hånd om din idé.

Vi sørger så for at uddanne dig, så du kan føre den ud i livet - og så er vi i øvrigt gode til at hjælpe hinanden, når der er brug for en ekstra hånd eller en speciel viden.

Vi er kort sagt vilde med de gode ideer, og folk som vil føre dem ud i livet...Og det er ikke så svært, som det måske kunne se ud til.

Skriv til os via vores kontaktside.

Den gode historie

Vi er også altid på udkig efter den gode historie, - så når der sker noget specielt i din by, virksomhed eller forening hører vi gerne fra dig via vores kontaktside. Det er ikke sikkert vi kan nå at dække alt,- men vi prøver at dække det bedste.

Leif Sondergaard