Nyhedsbrev

I nedenstående formular har du mulighed for at tilmelde dig TV Limfjords nyhedsbreve.
Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
30/7 2016 - TV Limfjord er nu klar med 3 udsendelser

TV Limfjord er nu klar med 3 udsendelser

 
 

 
Spidshuset

I den første udsendelse taler Borgmester Christian Kirkegaard og regimentchef Christian ArildseSe udsendelsen her..n om de mange muligheder der er for et samarbejde mellem kaserne og kommune.
I samtalen får vi et indblik i de muligheder Skive Kaserne kan byde på i forbindelse med oprettelse af en politiskole i Skive. Et meget aktuelt indslag!

3 tidl. kasernechefer vurderer den nyeste teknologi i Ingeniørregimentet

TV Limfjord har inviteret 3 tidligere kasernechefer til en præsentation af Skive Kaserne.
Kasernens nuværende chef oberst Christian Arildsen er guide.
Med på turen rundt er fhv. oberst Ole Køppen, fhv. oberst Jørgen Mogensen og fhv. oberstløjtnant Gunnar Rose Hansen.
Vi følger gæsterne rundt i øvelsesterrænet, hvor der bygges bro over et vandløb – altsammen udført med den sidst nye teknologi.
Bomberydning, der nu sikrer personellet, demonstreres i en række klip – også her klarer store panserkøretøjer opgaverne på en effektiv og sikker måde.
Vi besøger stedet, hvor minerydderne træner i håndteringen af de store køretøjer. Avancerede simulatorer benyttes til træningen og sparer diesel og, ikke mindst, skåner miljøet for megen foruredning.
En særdeles aktuel afdeling er Bombegården, hvor bomberydderne med deres ”rullemarie” har base. TV Limfjord kikker med, når gæsterne får joystik i hånden og styrer de 3 robotter i varierende størrelser.
Alle indtryk fra turen rundt debatteres efterfølgende ved frokostbordet i officersmessen. Her er Torben Manthai ordstyrer...

De to udsendelser er støttet af Skive Kommune
 
 

 
"4 Generationer med tøj og heste"
I en hestestald på Bilstrupvej står en 25 år gammel travhest og nyder freden og kærlig pleje efter år med konkurrencer herhjemme og på internationale travbaner. Hestens navn er ”Tøjeksperten”- og dens præmier og diplomer er omfattende.
I hestestalden – ved siden af Tøjekspertens boks – har TV Limfjord indrettet udsendelsens studie. To stole og et rundt bord med rødternet dug, er de beskedne rekvisitter.
Det er her Erik B. Nielsen – Tøjekspertens ejer – fortæller historien om fire generationers liv med tøj og heste

Se udsendelsen her..
 
Skivemaleren Mølgaard Andersen
Skives by-maler, Nikolaj Mølgaard Andersen og hans søn Find Mølgaard Andersen, har begge boet i deres hus på Resenvej. Kun få har været indenfor de sidste mange år

Se udsendelsen her..
Leif Sondergaard