Nyhedsbrev

I nedenstående formular har du mulighed for at tilmelde dig TV Limfjords nyhedsbreve.
Navn
E-mail
Klik her hvis du ønsker at afmelde nyhedsbrevet
6/1 2017 - Kavalkade 2016

Kavalkade 2016

 
 
Ældre Sagen - Rickshaw Cykler
Ældre Sagen fik udleveret Rickshaw Cykler i  i maj 2016

Se hele udsendelsen her..
 
DFU open – 5. Maj 2016
Faldskærmsklubben WESTJUMP har, som vært af et stort stævne på Skive Lufthavn, fyldt luftrummet over Skive med over 100 faldskærmsspringere fra hele Europa. Du kan se videoen fra stævnet her:

Gense hele udsendelsen her..
 
Skivemaleren Mølgaard Andersen
Skives by-maler, Nikolaj Mølgaard Andersen og hans søn Find Mølgaard Andersen, har begge boet i deres hus på Resenvej. Kun få har været indenfor de sidste mange år

Gense hele udsendelsen her..
 
3 tidl. kasernechefer vurderer den nyeste teknologi i Ingenørregimentet
V Limfjord har inviteret 3 tidligere kasernechefer til en præsentation af Skive Kaserne med kasernens nuværende chef oberst Christian Arildsen som guide.

En særdeles aktuel afdeling er Bombegården, hvor bomberydderne med deres ”rullemarie” har base.

TV Limfjord kikker med, når gæsterne får joystik i hånden og styrer de 3 robotter i varierende størrelser.

 
Borgmesteren i Spidshuset
I Spishuset på Skive Kaserne taler Borgmestrer Christian Kirkegaard og regiment chef Christian Arildsen om de mange muligheder der er for et samarbejde mellem kaserne og kommune. I samtalen får vi et indblik i de muligheder Skive Kaserne kan byde på i forbindelse med oprettelse af en politiskole i Skive. Et meget aktuelt indslag!

Gense hele udsendelsen her..
 
"4 Generationer med tøj og heste"
I en hestestald på Bilstrupvej står en 25 år gammel travhest og nyder freden og kærlig pleje efter år med konkurrencer herhjemme og på internationale travbaner.

Hestens navn er ”Tøjeksperten”- og dens præmier og diplomer er omfattende.

I hestestalden – ved siden af Tøjekspertens boks – har TV Limfjord indrettet udsendelsens studie. To stole og et rundt bord med rødternet dug, er de beskedne rekvisitter. Det er her Erik B. Nielsen – Tøjekspertens ejer – fortæller historien om fire generationers liv med tøj og heste

Gense hele udsendelsen her..
 
Skive mod Fredercia
Det blev en perfekt start for Skives unge hold, da de søndag den 24. juli, vandt 2 - 1 over Fredericia.

Gense hele udsendelsen her..
 
Historisk Marked 2016
Den 13. og 14. august 2016 holdt Spøttrup Turistforening i samarbejde med Spøttrups Venner Historisk Marked på Spøttrup Middelalderborg. Markedet summede af middelalder liv, soldater, middelalderkællinger, skjønjomfruer og andet godtfolk.

Der var boder med alskens mulige og umulige handelsting og sager. Mere en hundrede aktører, der var mjød, pandekager, lerpotter, filt, pølser, kurve, brød og sukkergodt.

Der var krudt og kugler, bue og pil, gøgle og skjæmt, musik og dans, armbrøst, turneringer og sværdkamp...

Gense hele udsendelsen her..
 
1. søndag i advent 2016
Borgmester Peder Chr. Kirkegaard var højt til vejrs, da han tændte det store juletræ på pladsen foran det gamle Rådhus, fredag den 25. november k. 16:00. Stemninger fra 1. søndag i advent i Søndercentret, hvor risengrøden blev serveret med musik spillet af Peter Maler

Gense hele udsendelsen her..
 
2. søndag i advent 2016
Hr. Plys underholdte børnene i Søndercentret d. 2. december med sine snyde tricks
.
Fra Dalsgaard Antik og fra fra gågaden har vi fanget nogle stemningsbilleder.

Gense hele udsendelsen her..
 
3. søndag i advent 2016
3. søndag i advent den 11. december 2016 gik Skive Garden foran den gamle brandbil, hvor Julemanden med sine børn blev kørt rundt i Skive. Skive Garden gik ind i Søndercentret og Julemanden talte med de børnene udenfor og inde i Søndercentret. Julebørnene delte spredte slik ud tilskuerne på turen. Optoget sluttede på Gågade.

Gense hele udsendelsen her..
 
4. søndag i advent 2016
4. søndag i advent 2016 Stemningsbilleder fra Søndercentret og Gågaden i Skive. Der blev hentet juletræer ude ved Kluborg Juletræer og i år var der opstillet en pølsevogn, som var med til at give en god stemning. Ved ildstedet kunne man få varmet hænderne samtidig var der mulighed for kigge ind i hønsegården.

Gense hele udsendelsen her..
Leif Sondergaard